Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför döden är vi alla klumpliga

Skriv ett ord om mig

Majbladen tappar allt grönt

När bläcket saknas




Bunden vers (Haiku) av snej
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-07 16:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och inför döden ÄR vi alla.
Kvinnan föder grensle över en grav.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej