Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två

Jag är fast i det alla kallar liv
men jag känner inte att jag lever

Dina händer skakar ibland
hela jag skakar inuti




Fri vers (Modernistisk dikt) av gamlarader
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-07 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En total uppgivenhet och besvikelse beskrivs på ett innerligt vis. Mycket starkt och känsloladdat!
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

gamlarader