Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min tro

 

Vila i mitt hjärta

du rastlösa själ

låt nattens händer                    

famna dig väl 

 

De värmer dig

till livet åter

tröstar den kind

som stilla gråter

 

Vila nu min kära

kyss mina ord till ro

var mig bara nära

du är min tro.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-07 21:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt och vackert...
2014-05-08

  Angela Bohlin VIP
Så fin Peter!
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP