Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365 dagar plus...ett barn till låns för er som följer

365 dagar

Plus

365 dagar

Plus

365 dagar

Plus

142 dagar

Har passerat

Fortfarande längtar jag efter din hand i min

Ditt ljuvliga kittlande skratt

Dina spjuverblick underbara månögon

Din kropp tätt inflätad min

 

Jag minns det än

 

Smärtan borrar sig in när jag minst anar det

Krampaktigt

Förtvivlat

Med så mycket ilska

Så mycket tårar

Och dina ord

Varför

Varför mamma

 

Fler dagar väntar

Och jag längtar

För även om det är 365 dagar

Plus 365 dagar

Plus 365 dagar

Plus 365 dagar

Börjar vår frihet

Du blir 18 år

Och ingen kan bestämma något mer

Vi är fria...

 

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-07 21:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark skildring
2014-06-07

  Lars Hedlin
Starkt och bra skriftat!
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman