Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryser

Vinterns makthunger
Är olidlig
Oändlig

Hoppet är den ständiga följeslagaren
Hoppet om en ny era
Som kan krossa dessa
Kalla ambitioner
Som så många gånger förut

Kan inget annat än att hoppas
Vid den varma eldstaden
Så härligt inbjudande

Men minna vänner lågorna
Bränns

Allt tycks falla samman
Jag vill inte släppa taget

Elden flammar upp
Var är du

Snälla hjälp
Jag fryser




Fri vers av Aequus
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-03-26 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aequus