Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken och fjärilar


I mitt huvud finns det mycket strunt
det snurrar bara runt runt
min stjärna slutar lysa
om jag inte får mysa
vrida mina ord som jag vill
dra ifrån, vända upp och ner och lägga till
finns mycket som måste ut
de blev ihop, är kära, gjorde slut
jag är glad, jag är ledsen och trött
stick och brinn, älska mig och dröm sött
spring förbi mig i skogen där jag sitter
framför älvorna hörs det fnitter
melodin i mitt hjärta är rosa just nu
det finaste som finns nära mig är du




Fri vers av Gigi
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-08 12:55



Bookmark and Share


    Bumpen
:) Vackert...
2014-05-09

    ej medlem längre
Underbara ord!
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi