Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 rim till

mitt huvud är fullt av snö

dumma emo, gå och självdö

någonstans i ekholmens skolmiljö

drömde mig bort, sa adjö

flyttade till en fet bostadskö

fick tag på en mö

huvudet nu mer tö

vi bor nära en sjö

på sommaren blir jag slö

tar självklart fel mcd-kö

hamburgarna får mig att dö

åsnekött, konstgödsel och hö

nån i SD åker på spö

hat är inte bara att strö

jag är visst lite rö

hoppas jag inte blir skjuten på en ö




Bunden vers (Rim) av Per Blomqvist
Läst 518 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-08 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snälla lägg upp din japandikt, du är så jävla bra och den är bäst
2014-05-10

  Federico Romano
Häftig..
2014-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer aldrig att sluta att skriva på rim hur mycket folk än ironiserar över det.
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist