Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur är det nu?



Är min vän min vän?
Är min vän min?
Är min vän?
Är min?
Är?




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 505 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-08 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är frågan?
2014-05-23

  den nakna poeten
som början av frågan vill jag läsa underifrån och upp som slutet av ett långt farväl skulle jag läsa uppifrån och ner vackert skrivet bravo!
2014-05-17

  Yeppis
Bra förmedlat
2014-05-14

  Lars Hedlin
Bra undran!
2014-05-12

    Dan Myrbeck
Kreativ text!
2014-05-09

    ej medlem längre
Ja.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika