Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT INTE KUNNA ELLER VILJA SE




-Ta dig i kragen!

var det några som sa.


De såg inte

att jag inte hade någon krage

att ta tag i.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-05-09 07:50



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Du håller i den hela tiden!
2014-05-15

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-05-12

  Maria T
Detta var bra. Kan tolkas på olika sätt
2014-05-11

  Stjärnöga
Berörande kloka
tankar..
somliga ser
men är ändå
blinda tyvärr..
2014-05-11

  Ninananonia VIP
Mycket bra.. berör
2014-05-10

  Anya VIP
Kärnfullt om det svåra. Både det sociala spelet och bristande förmåga att orka resa sig.
2014-05-10

  Ljusletaren
Wow vad du fick till dessa ord bra!
Ingen människa är den andra lik och ingen kan säga hur man ska vara/kram
2014-05-10

  Maj-Lis VIP
Ett bland de värsta jag hör...är de orden
Det sårar
2014-05-09

    ej medlem längre
Hjärtlösa sårande ord.
2014-05-09

  Linda CH VIP
Sorgligt att medmänniskor ska uttrycka sig så istället för att erbjuda sin hjälp.
Mycket tänkvärt skrivet!
2014-05-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett otrolikt korkat uttryck utan medkänsla. När det verkligen gäller blir man tyvärr ofta ensam.
2014-05-09

  louisegirl
Det är så lätt för andra att säga...
Bra framfört!
2014-05-09

  Lehva VIP
Liten dikt som lyckas markera! Bra:-)
2014-05-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
tydligen kompromissa och därmed få en anledning att avsluta relationen
2014-05-09

  walborg
Så oempatiskt uttryck detta som man hör ibland
2014-05-09

  Alva Johnsson VIP

Människor utan empati.
Måtte livet lära dem.
Jag tycker Du är stark!!
2014-05-09

    ej medlem längre
Instämmer med Senta. Tragiskt att det är lättare för folk att säga åt en att klättra upp ur hålet själv än att sträcka ut handen och göra klättringen lättare.
Bra skrivet tycker jag.
2014-05-09

    ej medlem längre
Så sant och riktigt, i sådana situationer har man inget att ta tag i.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP