Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen.


Den eviga kärlekens bro.

Minns alla
fantastiska stunder
med dig
i farmors
hemtrakter
på Sicilien
med vin
sol
och
kärlek
i den lilla
fiskehamnen.

När solen
försvunnit
bakom de
mäktiga
Alcamobergen
brukade vi
dansa 
på stranden
och pladask
lägga oss
ner
i sanden
skrattandes
fnissandes
för att sedan
titta
på stjärnorna
hand i hand.

Vi kunde
ligga där
i sanden
och bygga 
broar
mellan nutid
och evighet.

Men
när du avled
i en tragisk
flygolycka
1997
dog inte bara
en del
av mig

alla
mina broar
mellan
levande nutid
och ständig
evighet
kollapsade

fullständigt.

Därför gör
jag alltid
ett litet
hjärta
av stenar
på stranden
San Vito lo Capo
som du älskade
varje gång
jag är på Sicilien.

Sedan
lägger jag mig 
i sanden
inväntar  
solnedgången
och mörkret

för att bygga
en bro
mellan

mitt sorgsna
hjärta

och din
lysande

stjärna.





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 747 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-09 10:45



Bookmark and Share


  karenina VIP
En mkt fin och känslosam text
2014-05-15

    Birgersdotter VIP
Berör mig-otroligt vackert
2014-05-14

  Maj-Lis VIP
Så otroligt vackert
2014-05-14

  Nolltillhundra
Denna berörde mig verkligen. Så sorglig och vacker på samma gång.
2014-05-14

  Katinka VIP
Oerhört finstämd. Berör
2014-05-14

    Mia-Karin Larsson
Vacker, vacker!!
2014-05-14

  WyS VIP
Vacker o sorglig
2014-05-10

  Lione
Vad fin.
2014-05-10

    ej medlem längre
Öm och vacker förmedlad text
2014-05-09

    ej medlem längre
Så oerhört varmt beskrivet!Så ändlöst vackert i text och bild!
2014-05-09

    xilenie
vansinnigt vackert.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP