Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DEN DAG JAG BLIR ETT STJÄRNRBLOSS

 

 

Jag kommer alltid alltid

att älska dej

Som våren alltid återkommer

Som fåglarna sjunger

i morrontimman

Ska min själ alltid vara där du är




Jag kommer alltid alltid att

älska dej

Som vågorna slår mot en strand

Som gräs och blommor

alltid vajar för vinden

Ska min själ alltid vara där du är




Jag kommer alltid alltid

att älska dej

Som dagen alltid återkommer

Som stjärnor

som lyser upp vår jord

Ska min själ alltid vara där du är




Jag kommer alltid alltid

att älska dej

Till den dag jag blir ett stjärnebloss

Då vet du ej längre

vart jag finns min vän

Men min själ är ändå där du är




M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-09 16:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och kärleksfullt...mycket fint...
2014-05-11

  Minkki VIP
den sjunger :)
2014-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbar vacker kärleksförklaring.
2014-05-10

  ULJO
Underbart vackert skrivet med ett stänk av melankoli
2014-05-09

    ej medlem längre
Så otroligt vackert skrivet..
2014-05-09

    ej medlem längre
Vemodigt vacker...
2014-05-09

    ej medlem längre
Ödmjukt vacker i all sin enkelhet,
och det är just där storheten finns,
i denna fina tanke, du skriver här.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP