Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätterna upprepar sig

Nätterna upprepar sig

jag ligger vaken varje natt

du stjäl mina tankar

och kidnappar mitt hjärta

 

Utan dig är universum tomt

jag river ner stjärnorna

i ett desperat försök

att ge plats åt illusionen




Fri vers av Connie
Läst 251 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-09 17:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
>Mästerligt och bra!
2014-05-12

  KattenKin VIP
Andra versen, vilket mästerverk! Fyra fantastiska rader, bravo!
2014-05-10

  Hans Christian

"att ge plats åt illusionen"

Sorgset men en mycket bra slutstrof Connie !




2014-05-10

    ej medlem längre
Här fångar du kärlekens värme i texten.
2014-05-09

  Angel of love
Kärleksfullt <3
2014-05-09

    ej medlem längre
bra styrka i den här från början till slut.
2014-05-09

  Ronny Berk
bildrikt talat, ja !
2014-05-09

    ej medlem längre
Fint diktat!
2014-05-09

  M:tin
Fint!
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie