Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

Jag försökte finnas för dig
på slutet
i din ångest över
att allt snart skulle vara över
Hur kändes det att se in i ett mörker
för dig
som saknade tro
Undrar samtidigt
om du fanns där för mig
när jag var liten och rädd
och saknade närhet
Ångest är alltid ångest mamma
Tröstade du mig när jag grät




Fri vers av Lehva VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-09 20:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Relevanta frågeställningar...svaret finns inom diktarjaget tänker jag spontant.
2014-09-06

    Birgersdotter VIP
Berör mig
2014-05-14

    ej medlem längre

Verkligen
en berörande sanning
som många
av oss kan känna igen sig i ..
2014-05-14

  louisegirl
Berör..
Fint skrivet!
2014-05-11

  Cathrin M
Starkt och ärligt.
2014-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Tänkvärd text om relationer mellan mamma och dotter.
2014-05-10

  walborg
Gripande frågor
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP