Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berlin.

Du vred mitt inre
men du byggdes upp

Känslan av nollställdheten en annan skapar med sin kärleks råa sanning:
Söndersliten 2005

Berlin och gråten bakom väggarna
De ensamma promenaderna
och ge *** i vad som händer mig på gatan

Då lämnade jag dig
för att färdas mot min egen framtid
Skymningen mobilfilmad från ett regnigt fönster
Kände mig så liten
i det emotionella landskap du drog efter dig

~

Berlin 2014 är så mycket mer:

Skrattet vid en vägkrök
Anhörigheten återvunnen

Slurpande KaDeWe-rätter
och bubbeldrycker under blått himmelstak

Hjärtats anförtroende
en ny vän
och pirret i de gemensammas närhet




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-09 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox