Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp


Jag är ett ljus
med en låga nära att blåsas ut
Jag känner hur
jag sakta brinner ner

Jag är en bok
fylld med sidor utan ord
Hela mitt liv
glöms bort och tynar iväg

ref:
Så hjälp mig nu
du som står där och ser på
Vad är det som händer med mig
Vad gör jag för fel
för att det blivit så här

hur skall jag leva
hur skall jag vara
hur skall jag känna
för mig

Jag är en kropp
som bär på många tankar
är jag ensam
finns det ingen som jag

Jag är ett moln
som svävar högt på himlen
Allt jag ser
är regn som torkas ut

ref.

Jag är en löv
som faller ner mot marken

Jag faller längre ner
Jag faller längre ner
Jag faller längre ner
bort från mig




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-03-26 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP