Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min elev

Du är inte som alla andra
Det är ingen
Du är ledsen
men håller ihop
och det är stort
En dag är du borta och fri
så sträck på dig
Låt dom aldrig krypa in
Låt dom aldrig förändra dig
Skolplikt
Plikt
Ve den som led
i nio år




Fri vers av Lehva VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-10 08:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörde starkt.
2014-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Väcker många tankar.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP