Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dej


GLÖM MEJ INTE

 

 

 

min vän

 

 

 

 

träd fram

 

 

i ljuset igen

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-10 19:09



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Säger mycket med få ord.
2014-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
En bevekande önskan...
2014-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Mycket känslor här.
En önskan om att förenas i ljuset.
2014-05-11

  Heikki Hellman
Doftande bröllopsbuketts hjärta!
2014-05-11

    ej medlem längre
Enkelt, men starkt!
Väldigt fint och känslosamt!
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP