Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnohjärta





här vandrar en kvinna
av kvinnofolk




i dalen av
ingenting




hon vandrar i ring
ringen blir allt djupare


vad gör
du



andningen spritter
hon tager ett hopp




drömhopp
målar hind




hjorten bär krona med lågor



en till dig
en till en kvinna


gjort är gjort



man av vida
kom

viskar en kvinna



sällsynt fågel
smeker mjukt undan nackhår
hon ryser



hans läppar rör vid hud



stämma
rör vid just det

en kvinnas hjärta ber




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 275 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-10 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört vackert landar orden..

2014-05-13

  Änglaögon
Varsamt och mjukt lindar du in så vackra känslor.
2014-05-13

  Linda CH VIP
Underbart fin känsla här!
2014-05-13

  Monika A Mirsch VIP
varmt och djupt och nära
2014-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin,njutbar text att läsa.
2014-05-13

  Lars Hedlin
En fin varm känsla i denna!
2014-05-12

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så fint...ger skön känsla
2014-05-11

    Om
Bravissimo, skön text att läsa.
2014-05-11

  Katinka VIP
Sensuellt om längtan. Jag tycker så mycket om dina väsen i texterna, människornas och djurens.
2014-05-11

    ej medlem längre
Jag gillar att du ger kvinnan så mycket utrymme i din text. I min läsning hade hon gärna fått vara den enda i dikten :)
2014-05-10

  Yeppis
härligt skriven,applåder
2014-05-10

  Ronny Berk
poesi som berör; lika som läppar- kvinnans ...
2014-05-10

    ej medlem längre
Åh vilken härlig text!
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser