Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken.

Det finns en blick
bara två kan dela

Som inte specifikt är ögonen, blicken
är ett gemensamt minne återfunnet

Tystar allting runtomkring
Skapar Bandet Vattentunneln
med en i vardera änden

Jag sågs

~

Tre-fyra gånger i livet
har detta hänt mig

Bli villigt ansvarig, rädd
om någon annans känslor




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-11 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox