Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSAKELSE

Jag tränade mig
i försakelse
genom att avstå
en bakelse.

Det var inte
svårare än så.
Jag tänkte ta tre -
men tog bara två!




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-11 09:39



Bookmark and Share


  Håkan Wiklund
Den här bekräftar bara - i dessa tider av positivt tänkande - påståendet att det gäller att TÄNKA RÄTT för att göra livet enklare...:)
2014-05-18

  Larz Gustafsson VIP
LOL!
Good one!
Humoristisk men med en allvarlig underton.
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström