Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emmakarin

Symmetri är idealet
Eller inte
Harmoni
Harmoniska kroppar
Kroppar är inte symmetriska
och ditt ena öga
är större än det andra
Du är perfekt




Fri vers av Lehva VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-11 09:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Nää det asymmetriska är det perfekta! Fin infallsvinkel här.
2014-05-24

  WyS VIP
Så är det, sant!
2014-05-23

  Alva Johnsson VIP
O, vad skön.
2014-05-18

  M M Mannheim VIP
Känner en känsla av kärlek här! Kärlek är alltid bra.
2014-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text som sticker hål på dagens skönhetsideal.
2014-05-11

  Cathrin M
Klokt och vackert! Träffsäkert om ett viktigt ämne.
2014-05-11

  Ronny Berk
väl tänkt och formulerat, ja !
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP