Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm...saga...och lite verklighet


LYCKOUNGEN

 

Det föddes en lyckounge

i mitt bröst

det var när lyckan

var som störst

 

Jag och hennes far

lät döpa henne till Guldlock

vid den vackra tjärnen

invid Bergakungens sal

 

Nu har han dragit sej ur

sitt ansvar

ska den blonda blåögda flickan

inte få träffa sin far

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-11 18:20



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert och sorgligt.
2014-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Lite vemodigt men inte ovanligt...
2014-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som berör.
2014-05-11

  byggpoeten
Rörande och vacker..
2014-05-11

    ej medlem längre
Fint diktat till en vacker bild!
2014-05-11

  Ninananonia VIP
Berör..
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP