Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vår ljusa framtid är dock lite grå......"


En glad pensionär.

När jag går
i pension
vill jag
stå
på flaket
i lövad
lastbil
genom Göteborg
med vänner
dricka
champagne
och sjunga
om en glad
pensionärs

lyckliga dagar.







Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-12 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lövad lastbil !!

Pax för en lövad
kundvagn , ASG :)
2014-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbart!
2014-05-12

  Angel of love
Åh ja vore inte det helt fantastisk om man gjorde nått sånt :)
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP