Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jönköping - ljuset vid Vättern!


Liverapport till himmelen.

Huskvarna
har drygt
25 000 invånare
och tillhör
formellt
staden
Jönköping.

I kväll möts
Hammarby IF 
och Husqvarna FF
för första gången
någonsin 
i en tävlingsmatch
på Tele2 Arena
i Johanneshov
Stockholm

och jag lovar

att "live"
rapportera
ända upp till
din stadsdel
i
himmelen

morfar.







Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-12 15:44



Bookmark and Share


  aol
Så fint skrivet till din morfar
2014-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar detta...så fint tänkt...
2014-05-14

  Angel of love
Fin tanke.
2014-05-13

    ej medlem längre
Det är bl.a i dessa fall en önskar
att det fanns en direktlinje till himmelen....

Att bara kunna lyfta på luren
och liksom bara snacka lite...

Fint skrivet till din morfar !
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP