Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stillhetens nåd

 

Du fann mig här

när våren fick sin arom

du var mig så nära

i värmen som kom

 

Jag skymtade en lilja

så skir och så vit

dansande med solen

kom med sin invit

 

Du befann dig då

i mitt hjärtas trakt

när dagen grydde

ifrån nattens makt

 

När orden tog slut

och tiden blev bråd

då fann du mig här

i stillhetens nåd.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-12 18:59



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så vacker...den berör
2014-05-12

    ej medlem längre
Man måste ha ett hjärta av sten för att inte beröras av dina underbara ord.
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP