Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lillebror

Du är inte bara
någon
jag kände
för länge sedan
Du är också
någon
jag inte känt
på många år
Finns den kvar i dig
Din historia
Vår historia
Finns vi kvar




Fri vers av Lehva VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-12 21:18



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Så långt borta och ändå så nära - du är en mästare i att beskriva det omöjliga
2014-05-18

    ej medlem längre
Jag känner längtan och vemod i dina ord.
2014-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Andas sorg och saknad.
2014-05-12

  Eva Langrath VIP
Jag upplever en skörhet i orden.
2014-05-12

  Eva Langrath VIP
Jag upplever en skörhet i orden.
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP