Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stadens tystnad

Stadens tystnad är inte tyst
Av röster hörs dock inte ett knyst
Bilar som på vägen susar förbi
Hungriga måsars sorgsna skri
Ja det är nog så närmast tyst som staden kan förbli







Fri vers av Coldasice VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-12 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP