Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande poet


Jag är för tillfället
en vilande poet.

Även vila
kan så frön

Synes!




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-13 14:47



Bookmark and Share


  Dito VIP
Vila är ett bra sätt att samla nya ord och ladda om:)
2014-05-13

  walborg
Under vila och rekreation arbetar andra kreativa delar av hjärnan!!!
2014-05-13

  Angel of love
Vila och samla inspiration.
Så ser vi fram emot sprudlande energi sen.
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP