Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror man inte på friheten, tror man inte heller på kärleken.


Med äkta kärlek i blickfånget.

Äkta kärlek
är en enorm
vilja
att ge
villkorslös frihet

till alla de

man 

älskar.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-13 15:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...så fint...
2014-05-14

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet och förmedlat!
2014-05-13

  Angel of love
Ja så sant.
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP