Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Ögonlock, tunga som bly

Blodsprängda ögon, djupt i min skalle finns

Dag ut och dag in, jag suttit här trött, sliten, sömnlös

Sängen inte välkomnade är, försökt sova många gånger, sömnen aldrig kommit har

Orkar nästan inte röra mig nu, var sekund är för mig en timma

Måste försöka göra något, måste försöka vagga mig till sömn

Måste sova innan jag somnar in
Innan jag sakta tynar bort




Fri vers av byggpoeten
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-13 19:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Man känner frustrationen i dina ord...
bra beskrivet...
2014-05-14

  Anya VIP
Tyckte mycket om:
Måste sova innan jag somnar in
En rad som är mycket talande och kärnfull.

2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten