Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodier

fingrarna dansar upp och ner
strängarna behagas av uppvaktningen
hjärnan har valt en passande rytm
ackorden skiftas galant
detta är sången om dig
ändå får jag inte fram ett ord
jag är alldeles för feg
det är bättre att kanske ha
än att kanske bränna bron
jag är självständig
alldeles hopplös i det sociala
ändå räds jag att närma mig
det emotionella och banala
ensamheten är min spegelbild
ingenting hemskt att förlora
låt oss låtsas vidare
en lek är bättre än ett slut
en film är bättre än ett liv
en dröm är bättre än ett försök
en återhållsamhet är bättre än en död
låt oss behålla filtret kallat tystnaden
men låt oss viska under ytan




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 485 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-05-13 21:40



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du skriver en rytm en historia.
2014-05-23

  Lena Själsöga Keijser
det sägs att musiken talar hjärtats ord
de uttalade orden skymmer ofta
2014-05-19

  Bibbi VIP
Fint.
2014-05-15

  Staffan Nilsson
Vacker gestaltning av:
varför leva när man kan drömma
2014-05-15

  WyS VIP
Bravo!
2014-05-15

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet!
2014-05-14

  anits VIP
Vackert!
2014-05-14

  ULJO
Tjusigt
2014-05-14

    ej medlem längre
finstämt..bravo
2014-05-14

  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling