Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sjöng om hemligheternas tystnad


Känner att du glimtar min själ, du säger mitt namn
min bild den lever men försvinner lika snabbt igen
som månen på dagen
det betyder att du är hemma igen
livet utan dig ville jag inte ha, det var inte för mig
det var inte så längesen vi drömde om en annan värld
tillsammans kände vi vad livet handlade om
tänk på mig när din väg börjar bli gammal, den förblir din
så sa jag till dig och du log
jag är inte rädd för du finns vid min sida nu
det går inte en natt utan en dröm om dig
det blir ingen ny dag då
väggen är tom nu, ditt foto är borta men du står mitt emot mig
vi har tid, vi kommer att ses igen säger du
när ljuset i våra hjärtan inte är mörkt
vi har inga skuggor, inga tårar
inga hemligheter under ytan
när våra hjärtan är öppna
då ses vi igen




Fri vers av Gigi
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-13 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi