Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halvtidsförälder

Jag har redan förlorat
halva ert liv
så om det värsta skulle hända
finns inte
Det finns bilbälten, cykelhjälmar, reflexer
och det finns en evig längtan
Jag som har barnen kär
sörjer, älskar
amen




Fri vers av Lehva VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-14 12:52



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Hopp och skräck intimt sammanvävda i din dikt om kärlek - fin!
2014-05-18

  Angel of love
Kärleken till sina barn är det största i världen.
2014-05-15

  WyS VIP
Kärlek!
2014-05-14

  Cathrin M
En välkomponerad dikt med stark känsla.
2014-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP