Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PASSION

Hon tittade in
i kojan i skogen
Elden hade falnat
men där var ännu varmt
och dagen började att gry
Tydligt kunde hon känna
att det låg kvar i luften
vibrationer
av kärlek och passion
På en stol ligger det kvar
ett rosa nattlinne och en grön pyamas


Med avsikt eller inte

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-14 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra..en början till en novell kanske?
2014-05-15

  Carina Bendix
Mystisk hetta..Bra skrivet.
2014-05-15

  Lars Hedlin
Låter som ett minne kanske
2014-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Texten väcker intresse.
Vilka har varit där?
Vem är det som tittar in?
Känner hon igen den gröna pyjamasen?
2014-05-14

  Angel of love
Ett spännande hemligt möte...
Men gulligt att sovkläder ligger kvar ;)
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP