Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasande

Knak och brak hörs det runt om

Sten som spricker, virke som faller

Snart det öppet är, snart ej instängd är

Sten för sten, regel för regel, allt faller ner, allt faller till marken

Snart kan jag gå, snart kan jag lämna

Utan vägg är jag fri




Fri vers av byggpoeten
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-14 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten