Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö

Sitt ej i tårar min vän, vemodet ditt känns djupt inom mig
Delar till viss del din smärta, delar till viss del din tår

Mitt hjärta förstår hur du känner, min tanke förbryllad är

Torka tåren från din kind, bryt din sorgsna blick med ett leende
Försök förstå, din smärta, din sorg är inget, utan anledning känner du den

Du måste i ditt sinne hålla klart, för mig vare sig det är 1 meter eller hundra mil kommer du alltid vara min vän

Så öppna dina ögon och torka dom från tårar, detta min kära vän, är mitt sätt att säga adjö




Fri vers av byggpoeten
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-14 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten