Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fans...vem är ni?

 

 

Är så otroligt nyfiken

På vem ni är

Ni är osynliga

Får jag er att känna något inom er

Får jag er att gråta eller skratta

Får jag er att reflektera

Fundera eller vakna upp

Eller kanske känna tröst

 

Hur vet ni vem jag är

Hur har ni upptäckt mig

Är ni gamla eller unga

 

Något måste det vara

Som lockar er

För ni är mina största fans

Ni alla icke medlemmar

Som läser mina ord

Som jag blottar mig för

Gråter och skrattar med

Funderar  analyserar kritiserar livet med

 

Och JAG är så oerhört tacksam

För utan alla er som läser mina ord 

Vore jag ingeting...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-14 19:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra och fin undran ;) kram
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman