Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något saknas...

 

 

Mitt tomrum ekar

 

Studsar mellan väggarna

 

Växer sig allt starkare

 

Något saknas mig

 

Det är du

 

Kom och fyll mig...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-28 08:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Läntansfullt och starkt i känsloton!
2014-06-29

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman