Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack tusen tack

heroin
lugnar mig i mörkret
vaggar rastlösheten

alkohol
mina händer bedarrar
alla leder slappnar av

kokain
öppnar mina ögon
skallen piggnar till

kärlek
hjärtat överdoserar
ärren rivs upp på nytt

cannabis
visar alla färger
kroppsrytmen ur balans

musiken
bomben briserar
alla tankar blir till sång

syra
hallucinationerna äntrar scenen
res iväg utan pass

livet
kluckar mot rälsens metall
allting är som vanligt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-14 22:29



Bookmark and Share


  Tess74
Snyggt och äkta!
2014-05-19

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vilket bottenlöst sökande efter livet.....gör ont i hjärtat att läsa!
2014-05-19

  bumerang
"Rälsens metall" en fin metafor.
En insikt att byta spår.

2014-05-18

  Alicia Stenfors
Sorgligt.
2014-05-15

  Ingrid Trolle



Tungt
vems liv du än
beskriver









2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling