Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vara din låtsaskompis

jag vill vara
din låtsaskompis

jag vill inte finnas
utanför ditt huvud
och jag vill aldrig vara
något annat än

vad du drömmer om.




Fri vers av enjolive
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-14 23:25



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
det här är så skickligt och sant att jag häpnar
2015-01-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör upptaga hela personens tankar, suveränt, det är du tillikt värd.
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive