Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR INFÖR NATTEN

Skulden är min kudde
oron mina lakan
hoppet slumrar instoppat i täcket.
Min magiska madrass är besjälad
med konsistens och smak för livet!!

I rummets suddiga dimension
utgör sängen arenan
där jag ligger och vrider mig
i någon slags regi...
undrar varför... VI,
VERKLIGHETEN
bara är en tillfällig version
av varat.

Allt förändras!
I tillvarons karusell
skiftar värdet... ständigt.

EGENTLIGEN
skulle man ge sig ut och spana
liftande, viftande efter KARMA... NIRVANA,
påbörja sin dans
till andarnas världar
någonstans........hädanstans?????

USCH
så´nt trams
dags att sova
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-15 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP