Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU

är han här

den lille rackare

som ska underhålla mej

och tro att han har ensamrätt

till alla holkarna

den underbar

svartvita flugsnapparen

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-15 09:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) En snabb en!
2014-05-15

    Dan Myrbeck
Färgstarkt om
svartvit fågel.
2014-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Han påminner om oss människor.
Kollar, innan han gör sitt val.
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP