Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSBLOMMAN



 

Dina händer

 är som fjärilsvingar

på en ros

som strax slår ut

 Fladdrande

sökande

efter dess nektar

som den döljer

 i sitt djup

 Sakta

fladdrar du bland bladen

för att öppna

på din ros

 Känner

 hur sin doft den sprider

Blomman

du vill stanna hos

 Nektaren

 du suger

ur din röda

 kärleksblomma

Som varsamt

öppnades

för dina händer

  Som en fjärisvinge

du

skulle komma

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-15 16:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vacker!
2014-05-16

  M M Mannheim VIP
Bara sååå vackert!
2014-05-15

    ej medlem längre
Vackert!
2014-05-15

    ej medlem längre
Vacker och sensuell..
2014-05-15

  Lars Hedlin
Så fint min vän ;)
2014-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP