Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITEN FLICKA

gråter

får inga svar

på de frågor som hon har

ingen har tid att lyssna

alla vänder sej bort

liten flicka

känner sogen i sitt bröst

vill så gärna finna tröst

 

 

LITEN FLICKA

 

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-15 17:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vacker, berörande
2014-05-16

  Lars Hedlin
En dikt som berör!
2014-05-16

  M M Mannheim VIP
Med en liten flicka beskriver du något som passar för oss alla som känner otillräckliga. Som väntar oss svar men som inte får några.
2014-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Låter ensamt och övergivet.
Alla behöver ibland någon som lyssnar och tröstar. Även stora flickor.


2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP