Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp

Min kropp
som jag inte respekterar
Som jag undviker
och negligerar
Med en midja som inte existerar
och en mage som inte passerar
förbi någon som inte parerar
är nu samarbetsvillig och reagerar
när du smeker och hanterar
mig




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-15 18:52



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Snyggt diktat!
2014-05-20

  Alva Johnsson VIP







det märkliga är, att det är oftast
vi själva som nedvärderar oss.


2014-05-18

  Anya VIP
Skönt att diktarjaget vid något tillfälle accepterar sin kropp.
2014-05-16

  Cathrin M
En fin text, om hur även en kropp man inte gillar allt med kan vara till glädje - ett viktigt ämne. Bunden vers är ett spännande val!
2014-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Läset texten och nickar igenkännande!
2014-05-15

    ej medlem längre

Bra formulerad text om detta ..

2014-05-15

    ej medlem längre
Det är skönt när man kommer hem i sig själv och säger jag duger precis som jag är!
Fint skrivet!
2014-05-15

  bittemi VIP
Härligt! Den där kroppen känns igen
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP