Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart.

Nu speglas faser i varandras behov
och bekräftelsen :
kanske bättrar den på ett äventyr
jag inte har att göra med?
All längtan efter att vara sedd
Frossandet i det rätt uttryckta
Klumpen i magen,
antågande, utomkroppslig
Kanske behövs det förståelse i övergången
av någon som tycks ha koll på tingen,
en rytm i samma ovisshet,
men som vanligt är jag ensam?
Jag försöker bära rollen inom mig
Nödvändiga avsked som snart skall ske




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-15 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox