Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET GÅR

 

en skugga runt vårt hus

cirkeln blir att mindre

jag ber min Gud

att den ska stanna upp

ge den ett hinder

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-15 19:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skrämmande...
2014-05-17

  Lars Hedlin
Kram
2014-05-16

  M M Mannheim VIP
Om du som du gör, ber så blir du bönhörd men kanske inte som du vill kanske. Men som Han tycker att du ska bli bönhörd.
2014-05-16

    ej medlem längre
Styrkekramar..
2014-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Låter som en förtvivlad aftonbön.
2014-05-15

  aol
Dramatiskt
2014-05-15

    ej medlem längre
Det låter inte trevligt.
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP