Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland...

 

Ibland

Mer än i bland

Är jag så förbannat trött urless

på att ta hand om dig

Ditt ego gör mig tokig

Din arrogans får mig hoppa jämnfota av ilska

Din respektlöshet gör mig galen

Ibland

Mer än i bland

Är jag så förbannat urless och så trött på dig

Så jag vill slänga ut dig unge

Men som tur är

Älskar jag dig

Alltid

Tur för dig det!

Mamma

PS...FÖRR ELLER SENARE

BLIR DET  ORDNING PÅ DIG MED




Fri vers av Anna Nyman
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-15 21:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen känslofylld och rak..Bra!
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman