Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orimligheter

vi är förlamade
men springer ändå
du är apatisk
men ler för oss båda
jag slår knutar
på en stelfrusen tråd
vi är blinda
men kan ändå skåda




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 310 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-15 22:34



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Så är det bara.
2014-05-22

  ULJO
Väl skrivet
2014-05-19

  Gabrielle Laurèntzen
Berörande och riktigt bra beskrivning...
2014-05-19

  bumerang
Oj, jag tänker Mardröm -
- fast tvärtom!
Fast det är väl orimligt?.
2014-05-18

  Fem hjärtan VIP
Bra och igenkännande..!
2014-05-18

  Lehva VIP
Så bra beskrivet av en sorts inre kamp för att orka. Varje dag.
2014-05-18

  anits VIP
Mycket bra skrivet.
2014-05-16

  Ingrid Trolle
Bra beskrivning
av de flesta
människors
vardag.
2014-05-16

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet!
2014-05-15

    ej medlem längre
Hoppfullt*
(Jävla mobil).
2014-05-15

    ej medlem längre
Hopplöst men ändå hopofullt.
Snyggt!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling