Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månens ansikte ser jag svek


I natten lyser bara ett ord
när allt blir stilla
kväll blir till natt
skuggorna vaknar
sjunger nattens tysta vackra sång
vinden stannar
i skenet från lampan kan du bli förådd
från grå till svart
mellan dröm och verklighet
i vems dröm kommer jag att vakna
min plats
i djupet




Fri vers av Gigi
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-15 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi